A-L´s HUNDLIV Umeå, Sävar -
 
 
 
Tänkvärt...
 
Vad kräver en hund?
En hund kräver nog mer än de flesta tror..."Titta på grannens labrador så lugn och lydig en sådan ska vi ha, men... varför är inte vår hund lika lugn och lydig?"
 
En hund kräver att du måste lära den hur den ska agera i olika situationer om den självmant inte gör det. Den kan inte vårt språk utan måste få tid att träna sig i det.
 
En hund måste få daglig stimulans i form av olika samarbetsövningar för att må bra och inte minst bli en trevlig kompis. Om du vill att hunden ska kunna gå fint i kopplet, bete sig bra när det kommer folk på besök, kommar när du ropar, lyssna på sitt och ligg, kunna springa lös på promenaderna, inte skälla på andra hundar mm. Vilka är de vanligaste kraven vi har på våra hundar. Så måste du träna din hund till det. Det krävs då tid och kunskap...
 
Alla hundar är individer och behöver alltså olika träning och också mer eller mindre träning för att kunna dessa saker. Desto mer du kräver att din hund ska klara desto mera tid och kunskap kräver hunden av dig...
 
Så tänk efter noga innan du väljer vilken sorts hund som passar dig. När du tagit dig an en hund så måste du vara beredd att lägga ner den tid och kunskap dom krävs för att den ska må bra.
 
Hunden är ett otroligt djur i att kunna ge kärlek, sällskap och välmående till oss!!! Så låt din hund få chansen att visa sin underbara sidan!
 
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint